Praktisk bildebruk via bildevalg, bildeaktiviteter og bildekraft

Profileringsløsninger som visualiseringsløsninger

 • banner 71_do neta.jpg
 • banner 10 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 14 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 37 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 39 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 60 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 84_do neta (b).jpg
 • banner 51 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 64 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 93_do neta.jpg

Lasergravering i ulike krystallformer med lysbord

Lyst på en unik gravering av et motiv i krystall? Har du et kjært bilde av ditt nøkkelminne? Har du annen symbolikk som fortjener særpregsbevaring? Hva er ditt beste bilde i bunken, når du blar deg igjennom tiår med bildeminner? Finner du noen motiver fra kjemikalienes og filmrullenes storhetstid? Hvilket bilde fra bloggsfærens digitale delingskultur, er «mest deg selv»?

Ditt unike symbolspråk kan gjøres enda mer permanent. La oss skape et fotografisk minnesmerke over ditt mest personlige motiv, for så å gravere det inn i en ønsket krystallform. Å velge ut et fotografi fra ditt «skrytealbum», bildebrikke eller digitale bildebank, som et nøkkelminne, for å få det inn i krystall eller lyssatt glassflate, blir som et livsvalg å regne: Ditt valg av motiv vil utfordre deg i valgsituasjonen, fordi det kan knyttes til din identitet, eller et dypere definisjonsøyeblikk i ditt liv.

Du kan selvfølgelig selv tegne et bilde, eventuelt be oss om å hjelpe frem ditt motiv via identitetsdesign. Uansett, du velger et bilde og en passende krystallfrom, så prosjekterer vi ditt 2D motiv til en 3D gravering, bare bildekvaliteten er upåklagelig. Spesialbestilte krystaller er dyrt sammenliknet med serieproduksjon. Og en stor krystallkule er en dyr krystallform blant flere andre.

                                                      

Hva med krystaller som firmagaver eller lyssatt glassgelender med firmalogo?

Trenger firmaet profileringsgaver som firmagaver? Hva med serieproduserte nøkkelholdere for turistbedrifter som utsalgssteder? Hvordan lasergravere firmaets visjon i resepsjonsdisken av glass? Hvordan utsmykke og lyssette ulike glassflater?

Egner seg godt til jule-, bryllups- og firmagaver, jubileumsmarkeringer, minnesmerker, utmerkelser og premier som gjør inntrykk, profileringsdesign som bedriftens egenreklame, identitetsdesign som privat symbolikk, suvenirer med unikt særpreg, turistattraksjoner i miniatyr og «innkapsling» av reiselivsmagneter.

Profilering via skilt, bannere, reklameseil, fototapet, veggvideo eller magnetreklame

Våre profileringsløsninger spenner fra lysreklame som endrer seg i takt med døgnrytmen, skiboksreklame, seilreklame eller folieskjært reklame, eventuelt fototapet, via fasadebokstaver og reklameskilt utendørs, eller via magnetreklame ute så vel som inne, til bannere uansett format. Vi prosjekterer og produserer, eventuelt monterer.

Nettvideo, portrettvideo, kampanjevideo, kursvideo, veggvideo og læremidler

Utvikling og produksjon av nye læremidler, redesign av gamle læremidler, portrettvideo, kampanjevideo, opplysningsvideo, didaktisk DVD-design, metodedesign og visuell didaktikkutvikling, er noe vi kan hjelpe deg med - gjerne som en kombinasjon av digitale og analoge løsninger. Lærerik eller utviklende visualiseringsmetodikk i dedikerte oppdrag for bedre pedagogiske hjelpemidler eller kursmateriell, gjerne didaktisk regikvalitet i en serie med kursvideor, får du med på kjøpet.

Bare kom med en synopsis eller et utkast til en prosjektavtale, så tar vi ansvaret for manuset og prosjektkommunikasjonen videre. All prosjektering og ferdigstilling prises etter avtale på grunnlag av skriftlige henvendelser.

Foliering som profilert bilreklame på synlige firmabiler

- eller dekor som det lille ekstra på privatbiler

Foliering som vindudekor, dekor eller profilering på glassflater er godt kjent. Men å få bilen til å fremstå som en estetisk eller profilert helhet er undervurdert. Vi hjelper deg med folie som bildekor eller foliering som profilering utformet som din bilreklame.

Hvilken visuell profil ønsker du?

Hvor aktivt vil du bruke dekor i markedsføringen?

Hvorfor kjøre rundt med firmaets profilfarger eller privatbilens dekor?

Trenger du hjelp til visuell verdiskaping via innvendig og utvendig skilting?

Vi trykker ditt motiv på folie slik som du ønsker. Vi utformer ideer og skreddersyr løsninger som visualiseringsløsninger, og gir våre kunder skisser på tilnærmet sluttresultat for korreksjon og endelig godkjenning. Også skjerming og reduksjon av innsyn gjør vi ut fra kundens egen sans for å bli helt fornøyd, uanset hvor mange kvadratmeter reklameplass/dekorflate bedriften eller organisasjonen ønsker å utnytte. 

Takboksen forblir den avgjørende delbetydningen 

Det stikker i øynene når takboks og bil ikke har samme farge. Vi harmoniserer helhetsinntrykket for deg, gjerne via samstemte profileringsfarger. Så ja, vi foredler din gamle skiboks til en beundringsverdig løsning som løfter helhetsinntrykket av bilens fremtoning. Vi hjelper til med å kombinere en godt brukt takboks med godt design via folieskjærte finesser. Nye takbokser med uvanlig god dekor/reklame er en selvfølge. 

Vi trykker ditt dekor-motiv eller reklame-logo på folie slik du selv ønsker. Vi utformer ideer og skreddersyr løsninger som visualiseringsløsninger for bagasjebokser til både firmabiler og privatbiler. Slik får du en nyttig fornemmelse, for hvordan bil og takboks vil se ut etter montasje, før korreksjoner og endelig godkjenning. Bedre blir det ikke.

 

For priser på foliering av din bil eller takboks, klikkvia topp-menyen.

Ulike uttrykk

 • foliering som bilreklame
 • 2D og 3D lasergravering
 • magnetreklame ute og inne
 • flagg, reklameseil og vimpler
 • fasadebokstaver og reklameskilt
 • bildekor som folieskjært profilering
 • private motiver som unik tapetdekor
 • videovegger og bannere i storformat
 • nettvideo- og læringsmiddelproduksjon
 • innholdsutvikling for digitale visningsflater
 • gravering i og lyssetting av et glassgelender
 • fasadedekor som kommunikasjon i storformat
 • profilering via reklametrykk på presenninger og telt

 

Malerier fra åpen scene som snakkis lenge etter

Ønsker du et kreativt avbrekk på et faglig tungt seminar, eller i løpet av en festlig anledning? Hva med noen malerier for åpen scene? Latter fra publikum avkorter avstanden mellom mennesker, men hvordan kan maleaktivitet skape en felles opplevelse nede i salen?  Du kan få et underholdende innslag med et maleri på scenen, eller en rekke med spontane gruppemalerier, til fordel for ditt arrangement. Be om en forfriskende totalopplevelse mellom publikums skuelyst og de frivillige malerne som et unikt sceneinnslag. Til hvilken type event trenger du noe ekstra? Kan spontane gruppemalerier bli en snakkis lenge etter firmaets kampanje eller fest?

Fellesmalerier egner seg også som oppvarming til personlig visualisering i indre arbeid på et utviklingskurs, bildeaktiviteter som ferieaktiviteter på et turiststed, eller som et overraskende høydepunkt på en blåtur. Slik kan vi både tilby en leken og en «mer seriøs» bruk av metoden.

                                                                     

Tenk deg om Hva med fototapet på kontoret, eller pedagogiske tapeter for skolens ulike rom? Hva med en animert forklaringsvideo? Trenger dere markedsaktiviteter som skiller seg ut? Hva kan gi ditt markedsføringsgrep en vellykket estetisk appell? Ønsker du å øke oppmerksomheten med digitale plakater/tavler? Skal bedriften omprofilere sin transportflåte eller redesigne gammelt kursmateriale? Hva er underholdende og aktiviserende for forbrukeren, det feststemte slektsstevnet eller deltakeren på et seminar? Når trenger firmaet en kampanjevideo eller videologg? Bedriftsintern opplæring i læringsrettet bildeforståelse? Hva vil du med bildeinnholdet på ditt onlinekurs? Hva med nettvideo som kampanjevideo? Ønsker du å gjøre minner mer permanente via 2D eller 3D gravering i krystall? Hva med firmagaver eller premier med lasergravert særpreg i selvvalgte krystallformer? Hva med et heltrykt telt til en messestand eller logotrykk til en presenning?

Hva med en nettvideo ? beskrivelse av idèen + vi viser frem våre tanker = din digitale suksess


                40      For  kr. 39 000 får du

  

                                                                        >   ultrakort og generell konseptbeskrivelse for kr 3333
                                                                            uansett videre samarbeid

                                                                         >   tilpasset videoformidling  5-8 min.

                                                                           >   manusgodkjenning

                                                                            >   digitalt råmateriale

                                                                            >   profesjonell tale

                                                                            >   redigering

                                                                            >   musikk

Visuell Refleksjon har avsluttet 50 Men alle publikasjoner, helt frem til 01.07.16, er fortsatt å finne som 
relevante glimt av nyheter og nyttige historiske tilbakeblikk i passende rekkefølge via et løpende nyhetsbilde. 

 

Marek Wielgosz,
reklamekonsulent for enkel markedskommunikasjon og
leverandør av profileringsløsninger til både dekòr - og markedsformål

prosjektering@visuell-refleksjon.no       mobil           997 22 627

 

 

Copyright © Visuel Refleksjon

Profileringsløsninger som visualiseringsløsninger

 • banner 71_do neta.jpg
 • banner 10 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 14 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 37 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 39 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 60 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 84_do neta (b).jpg
 • banner 51 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 64 bez tekstu_do neta.jpg
 • banner 93_do neta.jpg

Lasergravering i ulike krystallformer med lysbord

Lyst på en unik gravering av et motiv i krystall? Har du et kjært bilde av ditt nøkkelminne? Har du annen symbolikk som fortjener særpregsbevaring? Hva er ditt beste bilde i bunken, når du blar deg igjennom tiår med bildeminner? Finner du noen motiver fra kjemikalienes og filmrullenes storhetstid? Hvilket bilde fra bloggsfærens digitale delingskultur, er «mest deg selv»?

Ditt unike symbolspråk kan gjøres enda mer permanent. La oss skape et fotografisk minnesmerke over ditt mest personlige motiv, for så å gravere det inn i en ønsket krystallform. Å velge ut et fotografi fra ditt «skrytealbum», bildebrikke eller digitale bildebank, som et nøkkelminne, for å få det inn i krystall eller lyssatt glassflate, blir som et livsvalg å regne: Ditt valg av motiv vil utfordre deg i valgsituasjonen, fordi det kan knyttes til din identitet, eller et dypere definisjonsøyeblikk i ditt liv.

Du kan selvfølgelig selv tegne et bilde, eventuelt be oss om å hjelpe frem ditt motiv via identitetsdesign. Uansett, du velger et bilde og en passende krystallfrom, så prosjekterer vi ditt 2D motiv til en 3D gravering, bare bildekvaliteten er upåklagelig. Spesialbestilte krystaller er dyrt sammenliknet med serieproduksjon. Og en stor krystallkule er en dyr krystallform blant flere andre.

                                                      

Hva med krystaller som firmagaver eller lyssatt glassgelender med firmalogo?

Trenger firmaet profileringsgaver som firmagaver? Hva med serieproduserte nøkkelholdere for turistbedrifter som utsalgssteder? Hvordan lasergravere firmaets visjon i resepsjonsdisken av glass? Hvordan utsmykke og lyssette ulike glassflater?

Egner seg godt til jule-, bryllups- og firmagaver, jubileumsmarkeringer, minnesmerker, utmerkelser og premier som gjør inntrykk, profileringsdesign som bedriftens egenreklame, identitetsdesign som privat symbolikk, suvenirer med unikt særpreg, turistattraksjoner i miniatyr og «innkapsling» av reiselivsmagneter.

Profilering via skilt, bannere, reklameseil, fototapet, veggvideo eller magnetreklame

Våre profileringsløsninger spenner fra lysreklame som endrer seg i takt med døgnrytmen, skiboksreklame, seilreklame eller folieskjært reklame, eventuelt fototapet, via fasadebokstaver og reklameskilt utendørs, eller via magnetreklame ute så vel som inne, til bannere uansett format. Vi prosjekterer og produserer, eventuelt monterer.

Nettvideo, portrettvideo, kampanjevideo, kursvideo, veggvideo og læremidler

Utvikling og produksjon av nye læremidler, redesign av gamle læremidler, portrettvideo, kampanjevideo, opplysningsvideo, didaktisk DVD-design, metodedesign og visuell didaktikkutvikling, er noe vi kan hjelpe deg med - gjerne som en kombinasjon av digitale og analoge løsninger. Lærerik eller utviklende visualiseringsmetodikk i dedikerte oppdrag for bedre pedagogiske hjelpemidler eller kursmateriell, gjerne didaktisk regikvalitet i en serie med kursvideor, får du med på kjøpet.

Bare kom med en synopsis eller et utkast til en prosjektavtale, så tar vi ansvaret for manuset og prosjektkommunikasjonen videre. All prosjektering og ferdigstilling prises etter avtale på grunnlag av skriftlige henvendelser.

Foliering som profilert bilreklame på synlige firmabiler

- eller dekor som det lille ekstra på privatbiler

Foliering som vindudekor, dekor eller profilering på glassflater er godt kjent. Men å få bilen til å fremstå som en estetisk eller profilert helhet er undervurdert. Vi hjelper deg med folie som bildekor eller foliering som profilering utformet som din bilreklame.

Hvilken visuell profil ønsker du?

Hvor aktivt vil du bruke dekor i markedsføringen?

Hvorfor kjøre rundt med firmaets profilfarger eller privatbilens dekor?

Trenger du hjelp til visuell verdiskaping via innvendig og utvendig skilting?

Vi trykker ditt motiv på folie slik som du ønsker. Vi utformer ideer og skreddersyr løsninger som visualiseringsløsninger, og gir våre kunder skisser på tilnærmet sluttresultat for korreksjon og endelig godkjenning. Også skjerming og reduksjon av innsyn gjør vi ut fra kundens egen sans for å bli helt fornøyd, uanset hvor mange kvadratmeter reklameplass/dekorflate bedriften eller organisasjonen ønsker å utnytte. 

Takboksen forblir den avgjørende delbetydningen 

Det stikker i øynene når takboks og bil ikke har samme farge. Vi harmoniserer helhetsinntrykket for deg, gjerne via samstemte profileringsfarger. Så ja, vi foredler din gamle skiboks til en beundringsverdig løsning som løfter helhetsinntrykket av bilens fremtoning. Vi hjelper til med å kombinere en godt brukt takboks med godt design via folieskjærte finesser. Nye takbokser med uvanlig god dekor/reklame er en selvfølge. 

Vi trykker ditt dekor-motiv eller reklame-logo på folie slik du selv ønsker. Vi utformer ideer og skreddersyr løsninger som visualiseringsløsninger for bagasjebokser til både firmabiler og privatbiler. Slik får du en nyttig fornemmelse, for hvordan bil og takboks vil se ut etter montasje, før korreksjoner og endelig godkjenning. Bedre blir det ikke.

 

For priser på foliering av din bil eller takboks, klikkvia topp-menyen.

Ulike uttrykk

 

Malerier fra åpen scene som snakkis lenge etter

Ønsker du et kreativt avbrekk på et faglig tungt seminar, eller i løpet av en festlig anledning? Hva med noen malerier for åpen scene? Latter fra publikum avkorter avstanden mellom mennesker, men hvordan kan maleaktivitet skape en felles opplevelse nede i salen?  Du kan få et underholdende innslag med et maleri på scenen, eller en rekke med spontane gruppemalerier, til fordel for ditt arrangement. Be om en forfriskende totalopplevelse mellom publikums skuelyst og de frivillige malerne som et unikt sceneinnslag. Til hvilken type event trenger du noe ekstra? Kan spontane gruppemalerier bli en snakkis lenge etter firmaets kampanje eller fest?

Fellesmalerier egner seg også som oppvarming til personlig visualisering i indre arbeid på et utviklingskurs, bildeaktiviteter som ferieaktiviteter på et turiststed, eller som et overraskende høydepunkt på en blåtur. Slik kan vi både tilby en leken og en «mer seriøs» bruk av metoden.

                                                                     

Tenk deg om Hva med fototapet på kontoret, eller pedagogiske tapeter for skolens ulike rom? Hva med en animert forklaringsvideo? Trenger dere markedsaktiviteter som skiller seg ut? Hva kan gi ditt markedsføringsgrep en vellykket estetisk appell? Ønsker du å øke oppmerksomheten med digitale plakater/tavler? Skal bedriften omprofilere sin transportflåte eller redesigne gammelt kursmateriale? Hva er underholdende og aktiviserende for forbrukeren, det feststemte slektsstevnet eller deltakeren på et seminar? Når trenger firmaet en kampanjevideo eller videologg? Bedriftsintern opplæring i læringsrettet bildeforståelse? Hva vil du med bildeinnholdet på ditt onlinekurs? Hva med nettvideo som kampanjevideo? Ønsker du å gjøre minner mer permanente via 2D eller 3D gravering i krystall? Hva med firmagaver eller premier med lasergravert særpreg i selvvalgte krystallformer? Hva med et heltrykt telt til en messestand eller logotrykk til en presenning?

Hva med en nettvideo ? beskrivelse av idèen + vi viser frem våre tanker = din digitale suksess


                40      For  kr. 39 000 får du

  

                                                                        >   ultrakort og generell konseptbeskrivelse for kr 3333
                                                                            uansett videre samarbeid

                                                                         >   tilpasset videoformidling  5-8 min.

                                                                           >   manusgodkjenning

                                                                            >   digitalt råmateriale

                                                                            >   profesjonell tale

                                                                            >   redigering

                                                                            >   musikk

Visuell Refleksjon har avsluttet 50 Men alle publikasjoner, helt frem til 01.07.16, er fortsatt å finne som 
relevante glimt av nyheter og nyttige historiske tilbakeblikk i passende rekkefølge via et løpende nyhetsbilde. 

 

Marek Wielgosz,
reklamekonsulent for enkel markedskommunikasjon og
leverandør av profileringsløsninger til både dekòr - og markedsformål

prosjektering@visuell-refleksjon.no       mobil           997 22 627

 

 

Copyright © Visuel Refleksjon