Kompetanse

Pedagogisk bildebruk på din karrierevei eller personlig symbolikk på din utviklingsvei?

Vi har sansen for visualisering som nøkkelfaktor uansett livsområde, bildespråk som nøkkelspråk uansett læring, vekst eller fornyelse. Men svært mange lever av å spisse visuelle budskap, så hva gjør vi annerledes via visualisering?

Det kunden tror på i eget hode, fungerer i praksis via tydeligere bilder som mentalt smøremiddel. Derfor sprer vi visuell utvikling via veiledning og benytter inspirerende bildemetodikk slik at du blir engasjert i visuell nytenkning - og via nettopp aktive bildemetoder kommer du videre i din visuelle refleksjon.

Bransjetilpasset visualiseringsmetodikk, utviklende og innovativ bilde- og symbolbruk, er vår styrke: Visualisering på tvers av fagspråk og yrkesgrenser er mulig ved å kombinere kunst- og mediepedagogikk med et passende forhold mellom visualiserings- og veiledningsmetodikk.

Joda, vi tilpasser visuell kommunikasjonspsykologi for læringsvirksomhet og frigjørende symbolbruk for personlig vekst. Vi sprer visuell utviklingskompetanse via personlig og pedagogisk veiledning, men benytter også kursing og coaching, herunder videocoaching.

Ellers kombinerer vi foredling av de ansattes personlige bildeevne med videreutvikling av organisasjonens pedagogiske visualiseringsevne:

Vår respekt for visuell kommunikasjon, mellom visuell refleksjon og reflektert visualisering, stimulerer andre til å finne eller selv skape bilder som forklarer, forløser eller fornyer. 

Vi utnytter spesielt visuell refleksjon som nøkkelkvalifikasjon for bedre visuell didaktikkforståelse. Lærings- og kulturbevisst bildesyn, herunder utviklingsorientert bideforståelse, er vårt fundament for tilpasset visualisering via dynamisk posisjonering for veiledning i indre -, pedagogisk og innovasjonsarbeid: 

Læring fra film, læringssamfunnets bildespråk, video som pedagogisk redskap, veiledningsbasert videoobservasjon for bedre praksis eller personlig motivjakt for symbolbruk i egenutvikling? Eller kvalitetsrbeid for reflektert synsinformasjon for fjerntilgang til både distanseledelse og fjernundervisning på individ-, gruppe og organisasjonsnivå?

Hvilket bilde, eller bildelag, illustrerer et poeng med formidlingsklar gyldighet? Hvilke av dine indre bilder bærer med seg det innerste av deg selv? Vi hjelper deg med din personlige symbolikk eller organisasjonen med dens visuelle hensyn uansett visningsflate.

Men hvor mye krever det å vise frem utvalgte nøkkelbilder for erfaringsnær autentisitet? Hva med bildebruk via et forklarende bilde, et stemningsbilde, en kontekstavklarende illustrasjon eller noen symbolske forenklinger for å rense overblikket? Hva kjennetegner lærerike bildevalg, utviklende bildeforløp som trivselsforløp eller en personlig utviklende motivjakt?

Vi hjelper deg via personlig eller pedagogisk veiledning, inspirasjonskurs eller foredrag. Slik støtter vi deg, skoler og bedrifter med utviklende og lærerik visualisering uansett utviklingsbehov eller læringsmål. Velg mellom intern eller ekstern kursing sammen med flere, videocoaching eller coaching på timebasis.

Kompetanse

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?