Kompetanse

Pedagogisk bildebruk på din karrierevei eller personlig symbolikk på din utviklingsvei?

Bransjetilpasset visualiseringsmetodikk, mellom visuell refleksjon og reflektert visualisering, for lærerik, utviklende og innovativ bilde- og symbolbruk, er vår styrke: Visualisering på tvers av fagspråk og yrkesgrenser er mulig ved å kombinere kunst- og mediepedagogikk med et passende forhold mellom visualiserings- og veiledningsmetodikk.

Derfor tilpasser vi bildekommunikasjon for læringsvirksomhet og frigjørende symbolbruk for personlig vekst. Vi gjør ikke kundens rynker usynlige, men hjelper deg med å komme videre i din visuelle tenkning, foredler visuell nytenkning for viere indre bildeevne i følelsesarbeid eller læringsbevisst visualiseringsevne i lærende organisasjoner.

Vår sans for visuell kommunikasjon, mellom visuell refleksjon og reflektert visualisering, stimulerer andre til å finne eller skape bilder som forklarer, forløser eller fornyer. 

Vi utnytter visuell refleksjon som nøkkelkvalifikasjon og visuell didaktikkforståelse: Læring fra film, læringssamfunnets bildespråk, video som pedagogisk redskap, veiledningsbasert videoobservasjon for praksisutvikling eller personlig symbolbruk for egenutvikling.

Hvilket bilde, eller bildelag, illustrerer et poeng med formidlingsklar gyldighet? Hvilke av dine indre bilder bærer med seg det innerste av deg selv? Vi hjelper deg med din personlige symbolikk eller organisasjonen med dens visuelle hensyn uansett visningsflate.

Men hvor mye krever det å vise frem utvalgte nøkkelbilder for erfaringsnær autentisitet? Hva med bildebruk via et forklarende bilde, et stemningsbilde, en kontekstavklarende illustrasjon eller noen symbolske forenklinger for å rense overblikket? Hva kjennetegner lærerike bildevalg, utviklende bildeforløp som trivselsforløp eller en personlig utviklende motivjakt?

Vi hjelper deg via personlig eller pedagogisk veiledning, kurs eller foredrag. Vi støtter deg, skoler og bedrifter med utviklende og lærerik visualisering uansett utviklingsbehov eller læringsmål. Velg mellom kursing sammen med flere, videocoaching eller coaching på timebasis.

Kompetanse

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?