Praktisk bildebruk via bildevalg, bildeaktiviteter og bildekraft

 • Påskekurs via din fargepalett og egen stemme som ressurs, uke 13 - 2024

  Kurs nr. 1

  Påskekurs i digitalfri feriemodus, som personlig utviklingskurs i Szczecin by, Polen. Gled deg til et besøk på verdens eldste kino og en unik trikketur kun for oss i en historisk vogn. Se frem til et sosialt og utviklende påskekurs via en urban atmosfære og din fargepalett - finn konge- eller dronningsverdigheten over ditt eget liv. 

   

  Se mer
  12 200 kr
 • Eksempel på et sosialt dugnadskurs på en idyllisk seter, premiert med Olavsrosen, som ramme

  Kurs nr. 2

  Åpent dugnadskurs som utvikende kurs for en sluttet gruppe på en seter i Østerdalen. Gled dere til å foredle deres personlige vekst via inspirasjon fra istiden og kokegropmat. Fortellergleden tar vi rundt ildstedet i fellesstua. Se frem til å gå fra bildespråk til hjertespråk.

  Hva vil du ha ut av dine feriedager på setra? Hvilke forventninger tar du med deg til kursstedet, veilederen og de andre i din gruppe?

  Se mer
  Pris etter avtale
 • Forslag til et sluttet dugnadskurs på et egnet sted for din gruppe - hele året

  Kurs nr. 3

  Dette er et mulig utviklingskurs hvor en gruppe selv setter rammen og bestemmer standarden. Dermed støtter vi enhver gruppe som ønsker å delta i vår unike tradisjon for personlig vekst mellom to uttrykk.

  Vi anbefaler gjerne flere rammer for et godt kursforløp som bildeforløp kombinert med veiledning. Trivselsforløpene kan enten skje i Knivsvik ved Drammensfjorden eller en seter på Søvollen i Østerdalen, eventuelt mer urbant på Kongehotellet eller Ridderhotellet i Polen.

  Ellers: Et kurs, som gruppas helt egen ramme og standard, betyr at deltakerne kun betaler for kreativ prosessledelse og gruppeveiledning. Velges et dugnadskurs må gruppa fordele det praktiske mellom seg. Det blir billigere med et dugnadskurs, og muligvis mer sosialt også. Hotellstandard gir nok mer tid til egenutvikling for den enkelte, nettopp hvis det praktiske er på plass mot en høyere pris. 

  Se mer
  Etter avtale
 • Eksempel på ramme med hotellstandard i utlandet for din gruppe

  Kurs nr. 4

  Finn konge- eller dronningverdigheten over ditt eget liv - flytt dine indre grenser med gleden i behold.

  Tilgang til inspirasjonskilder: Vi besøker polens nasjonale sjøfartsmuseum og tar en felles båttur på kanalen.

  Utviklingskursets varighet: gruppa bestemmer selv

  Påmeldingsfrist: ingen, gruppa må enes om en begynnelse/slutt

  Maleutstyr, unik inspirasjon, veiledning, lerret og farger kan prises inn.

  Gruppa ordner selv med transport.

  Se mer
  Pris etter avtale
 • Forslag til et internkurs i visuell didaktikkforståelse

  Kurs nr. 5

  Læringsrettet bildemetodikk via visuell refleksjon i pedagogisk arbeid - interaktiv visualisering for metaintelligens i oppmerksomhets-økonomiens bildestrøm.

  Se mer
  Etter avtale
Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?