Personlig visualisering

Vår lange tradisjon, for personlig vekst mellom to uttrykk, skjer via visuell stimulering av din personlige bildeevne. Vi hjelper deg eller din gruppe med utviklingsorientert visualisering. Via indre motivjakt, personlig symbolbruk, penselstrøk og fortellinger skaper vi en utviklende kvalitetspause. 

Du bygger din indre bro mellom maleri og de levende ordenes magi. Det samme gjør de andre i gruppa samtidig. Vårt konsept for utviklingskurs videreføres via feriekurs, helgekurs, dugnadskurs eller personlig veiledning på timebasis.

Hva vil du at din symbolikk skal være en påminnelse om? Hva kan best uttrykke det innerste av deg selv? Du får personlig veiledning i overgangen fra ditt symbolspråk som hjertespråk til fortellerglede.

Flytt dine indre grenser med gleden i behold. Ingen forutsetninger er nødvendig. Begeistring over din egen utvikling er mer enn nok.

Alle i gruppa går fra sine farger til fortellingens univers. Vi går fra indre motivjakt til språkbilder i fortellingenes handlingstråder, avslutter med en felles fortellerstund. Du mestrer noe alene og resten sammen med de andre. Velg mellom unike omgivelser som din foretrukne inspirasjonskilde - et ridderhotell i påsken eller idyllisk seter i sommerferien.

Eller hva med egen ramme som inspirasjon på et egnet sted som et sluttet dugnadskurs for din vennegruppe eller ditt kunstlag? En allerede trygg gruppe kan gå sammen for å fordele det praktiske på et kjent og kjært sted: Det blir billigere med et dugnadskurs, og kanskje mer sosialt også. Konseptet for personlig utvikling er det samme om Visuell Refleksjon gjør lite praktisk eller har totalansvaret.

Personlig visualisering

 

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?