Mobil opplæring

Mobil opplæring for elever eller kun lærere, med eller uten samskapning og produksjon av visuelle læringsressurser og folierte læremidler? En dag eller uke med pedagogisk visualisering på en skole, et kursprogram for en bedrift i visuell didaktikk, et interkommunalt utviklingsprosjekt i læringssamfunnets bildespråk, eller et utviklingsseminar på tvers av skoler i en kommune, er eksempler på hva vi kan ta på oss.

Vi støtter opplæringsledere, skoleutviklere, team og lærende organisasjoner i pedagogiske bildeaktiviteter som læringsaktiviteter, går sammen med lærerkollegier om didaktisk innholdsutvikling på visuelle premisser, eventuelt levering av ferdigproduserte læringsressurser; opplysningsfilmer, analoge/digitale læremidler,  pedagogiske tepper, plater, bannere eller tapeter i gruppe-/klasse- eller spesialrom. Vinduer, tak og gulv kan også utnyttes læringsbevisst via trykk på folie for pedagogiske formål.

Vi bistår med prosessledelse via ulike grader av ønsket medvirkning, etappevis prosjektstyring og pedagogisk veiledning for læringsrettet synsinformasjon, didaktisk design/regi for reflektert synsinfo uansett visningsflate. Å inspirere til læringsbevisst bilde- og symbolbruk, mellom de  ansattes bildeevne og organisasjonens  visualiseringsevne, er mål vi foredler. 

Mobil opplæring
Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?