Mer om oss

Er du ute etter lærerike bildevalg som sanne lettelser for hjernen eller utviklende symbolbruk som frigjørende klarhet for hjertet? Vi hjelper deg med å utvikle eller tilpasse visualiseringsmetodikk.

Behov for pedagogisk visualisering for læringsmål eller personlig motivjakt for utviklingsbehov? Hvordan fange den rette stemningen, spisse den kontekstavklarende verdien i situasjonen eller avgrense de rette øyeblikkene for relevans eller autentisitet? 

Praktisk visualiseringsmetodikk mellom visuell refleksjon og reflektert visualisering, læringsrettet bildebruk eller utviklingsorientert symbolbruk?

Didaktisk design, didaktisk regi eller profilering?

visuell-refleksjon.no

Kursing, coaching, videocoaching, foredrag, seminarer og utviklingsprosjekter for forklarende og utviklende bilde- og symbolbruk i indre arbeid og pedagogisk arbeid. Hva med et utviklingskurs for personlig vekst eller pedagogisk inspirasjonskurs i visuell didaktikk?

reflektert-visualisering.no

Vi hjelper deg, skoler og bedrifter med pynt, dekor, foliering av læremidler for pedagogisk arbeid, med profilering i markedsarbeid eller skilt i informasjonsarbeid. Hva med gatebukker, plakater, magnetreklame, bannere og veggvideor som fasadekommunikasjon i storformat? Trenger du didaktiske designtjenester eller didaktisk regi for læringsvirksomhet?

ubekymret-visualisering.no

Vi støtter deg, gründere, kunnskapsbedrifter og lærende organisasjoner via bildespråk som metaspråk. Hvordan utnytte visuell nytenkning i innovasjon? Når gir metaintelligens, via mindful bildero for innovativ bildekraft, deg et intuitivt forsprang?

Mer om oss

 

 

 

 

 

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?